westerhoff logo

De beste mondhygiëne bij onze praktijk in Groningen

Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons in de praktijk voor mondhygiëne te Groningen thuis voelt. Daarom besteedt Mondhygiëne praktijk Westerhoff veel aandacht aan de service voor onze klanten. Bij ons staat u namelijk centraal. Wij beschouwen de relatie met onze patiënten als iets persoonlijks. Niet in de laatste plaats omdat we meestal jarenlang in contact blijven met onze klanten.

Bestaande klant
Afspraak maken
Binnen 48 uur reactie
Nieuwe klant
Schrijf je hier in
Binnen 48 uur reactie
Mobiele mondzorg
Service aan huis
Binnen 48 uur reactie

Behandelmethodes

INTAKE BIJ EEN EERSTE BEZOEK

Afnemen van een medische anamnese.
Bij het eerste bezoek zal begonnen worden met het afnemen van een gezondheidsvragenlijst. Dit is belangrijk omdat in sommige gevallen voorzorgsmaatregelen genomen moeten worden voordat ik aan de behandeling kan beginnen. Het is ook prettig om een actuele lijst van medicijnen bij u te hebben. Dit is eventueel verkrijgbaar bij de apotheek.

Er zal een mondonderzoek plaats vinden. De bevindingen zullen besproken worden en aan de hand daarvan wordt een behandelplan opgesteld. Indien de kosten meer dan € 150,- zullen bedragen krijgt u een begroting mee.

PREVENTIEVE behandeling

Preventie is een belangrijk onderdeel voor uw mondzorg. Voorlichting en adviezen over mondgezondheid vallen hier onder. Meestal volgt hier een controle op en een uitgebreide gebitsreiniging.

CURATIEVE behandeling

Behandeling van tandvleesontstekingen, dit wordt meestal in een aantal zittingen gepland.

ULTRASOON

Tandvleesbehandelingen kunnen bij sommige patiënten wat pijnlijk zijn afhankelijk van de ernst van de ontsteking. Om deze behandelingen voor de patiënten zo comfortabel mogelijk te maken wordt er in de praktijk ook wel gebruik gemaakt van een Ultrasoon tandsteenapparaat. Er wordt gewerkt met trillende hoogfrequente ultrasone tips. Hierdoor wordt minder worteloppervlak beschadigd en is de behandeling minder pijnlijk.

AIRFLOW

In beide behandelkamers behandelen we met de EMS AIRFLOW. Dit apparaat is de nieuwste EMS-innovatie voor de ''Guided Biofilm Therapy''. Een unieke oplossing voor Caiës, perio-preventie en -onderhoud. Door middel van AIRFLOW plus poeder wordt  onder hoge druk comfortabel en effiënt de biofilm en jong tandsteen verwijderd. daarnaast wordt de aanslag, veroorzaakt door koffie, thee of roken, verwijderd waardoor uw gebit weer fris eruit ziet en is.

VERGOEDINGEN

Lees hier meer over de vergoedingen

Reviews

quote

“ In deze praktijk voel ik mij zeer op mijn gemak. Er wordt naar de patiënt gekeken en niet alleen naar de mond. Mijn wensen zijn belangrijk en daar wordt naar geluisterd.”

Marion (52 jaar)

Bekijk hier de reviews van klanten en laat ook uw reactie achter