westerhoff logo
mondzorg westerhoff

Mobiele mondzorg Groningen

De mondhygiënist bij u op locatie in regio Groningen

Wij verlenen mondzorg op locatie in verzorg- en verpleeghuizen, begeleid wonen projecten en ook bij u thuis indien u niet in staat bent om naar de praktijk te komen.

Mobiele mondzorg service aan huis

Wat u ook in uw mond heeft, is het ten alle tijde erg belangrijk om uw (kunst)gebit dagelijks goed te reinigen en ook goed uw tandvlees en de rest van de mond te verzorgen door een mondhygiënist.

De mondgezondheid hangt nauw samen met de algemene gezondheid en algemeen welbevinden. Zo kan een slechte mondgezondheid leiden tot ondergewicht, infecties elders in het lichaam en het vermijden van contacten met andere mensen. Wanneer men een gezonde mond heeft, kan er goed gegeten worden en is er geen sprake van pijn, ontstekingen of een slechte adem.

Mondzorg voor de kwetsbare medemens is algemeen gericht op het behouden, eventueel verbeteren van de functies van de mond: kauwen, slikken, spreken en sociaal contact. Bij de zorg wordt sterk rekening gehouden met de mogelijkheden (algemene gezondheid en welzijn) van de cliënten. Die kunnen vaak beperkt zijn. De zorg wordt daar op aangepast en dat betekent bij allerlei behandelingen terughoudendheid. Altijd zal veel nadruk op preventie (vooral mondhygiëne) worden gelegd.

Ondanks dat u al een dagje ouder bent, minder mobiel bent en het dus lastig is om naar de praktijk te komen is het nog steeds fijn om goed te kunnen eten, breed te kunnen lachen en vooral geen pijn te hebben in de mond. Misschien heeft u nog uw eigen tanden en kiezen of een deel van uw eigen gebit, samen met bijvoorbeeld een frameprothese. Maar het kan natuurlijk ook dat u een volledige prothese heeft.                               

Wat kunnen wij daarbij voor u betekenen:

Omdat wij merken dat het op een bepaald moment minder eenvoudig wordt om naar onze praktijken te komen bieden wij mondzorg aan huis aan in de vorm van mobiele mondzorg Groningen.

Bij u thuis zijn wij in staat om een complete gebitsreiniging uit te voeren en u verder met tips en adviezen te ondersteunen in het gezond houden van uw mond.

Reviews

quote

“ In deze praktijk voel ik mij zeer op mijn gemak. Er wordt naar de patiënt gekeken en niet alleen naar de mond. Mijn wensen zijn belangrijk en daar wordt naar geluisterd.”

Marion (52 jaar)

Bekijk hier de reviews van klanten en laat ook uw reactie achter