westerhoff logo

Ons team

Ons team bestaat uit de volgende medewerkers:

 

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Charlotte Hoogeveen - Geregistreerd Mondhygiënist
Charlotte Hoogeveen - Geregistreerd Mondhygiënist

charlotte

Waar en wanneer gestudeerd
Januari 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Mondzorgkunde in Groningen. In oktober 2021 mocht ik mijn cursus Toezichthoudend medewerker stralingsbescherming halen.

Werkdagen
Woensdag en donderdag ben ik werkzaam bij Mondzorg Westerhoff. Op woensdag in de praktijk en donderdag ben ik de hele dag onderweg om mensen te mogen behandelen in de mobiele mondzorg.

Ander werk
Daarnaast ben ik drie dagen werkzaam in een algemene tandartspraktijk.

Interesse binnen de mondzorg
Tijdens mijn opleiding en stage bij de mobiele mondzorg werd al snel duidelijk dat mij hart ligt bij de bijzondere zorggroepen. Ik vind het belangrijk dat iedereen de juiste mondzorg verdiend. Al maak je soms kleine stapjes die uiteindelijk tot een groot resultaat kunnen leiden, dat is toch geweldig.

Persoonlijk informatie
Ik woon samen met mijn vriend en onze twee katten in Nijeveen. U zult wel denken Nijeveen, ja dat klopt, ik rij graag een stukje om in zo’n gezellige praktijk te werken. Naast dat ik met erg veel plezier werk ben ik ook regelmatig op een paard of boot te vinden. Ook vind ik reizen en gezelligheid erg belangrijk.

Ik ben lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten) en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten. Daarnaast ben ik een geregistreerd mondhygiënist (BIG- 39930318079).

Ons team

Reviews

quote

“ In deze praktijk voel ik mij zeer op mijn gemak. Er wordt naar de patiënt gekeken en niet alleen naar de mond. Mijn wensen zijn belangrijk en daar wordt naar geluisterd.”

Marion (52 jaar)

Bekijk hier de reviews van klanten en laat ook uw reactie achter