westerhoff logo

Ons team

Ons team bestaat uit de volgende medewerkers:

 

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Nienke Plaggemars-Westerhoff - Praktijkmanager
Nienke Plaggemars-Westerhoff - Praktijkmanager

nienke

Waar en wanneer 
In 2004 begon mijn carrière in de horeca. Hard lopen en veel leren. Na in een reeks Italiaanse restaurants gewerkt te hebben nam ik de stap om bij de MHG aan te kloppen.
Hier heb ik in 10 jaar vanuit de bediening, door naar gastvrouw en naar het management mogen groeien. Met een leven aan het Zuiderdiep als manager van de Weeva, Taveerne Rabenhaupt en Bar 1672 zat ik op mijn plek. 
In 2021 begon ik aan een nieuw boek. De gastvrijheid implementeren en de werkzaamheden die achter de schermen van de horeca gebeuren vertalen naar de mondzorg. Het uitbreiden van de praktijk van Saskia kwam echt, zoals ze dat zeggen, op mijn pad. 
Je komt me dus o.a. tegen aan de telefoon, bij de receptie en mobiel mee met de mobiele mondzorg.

Werkdagen 
Vooral op de woensdagen, donderdagen en vrijdagen. 
 

Persoonlijke informatie
In 2021 werd onze zoon geboren, gingen we verhuizen en stapte ik een nieuwe wereld in. Ik hou van koken, reizen, spontane acties, heerlijk borrelen met vrienden en mijn familie. Het is bijzonder leuk om met mijn moeder samen te mogen werken aan ook voor haar een grote stap.

Reviews

quote

“ In deze praktijk voel ik mij zeer op mijn gemak. Er wordt naar de patiënt gekeken en niet alleen naar de mond. Mijn wensen zijn belangrijk en daar wordt naar geluisterd.”

Marion (52 jaar)

Bekijk hier de reviews van klanten en laat ook uw reactie achter