westerhoff logo

Ons team

Ons team bestaat uit de volgende medewerkers:

 

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Saskia Westerhoff-Weijts - Praktijkeigenaar - Mondhygiënist
Saskia Westerhoff-Weijts - Praktijkeigenaar - Mondhygiënist

saskia

Waar en wanneer gestudeerd
Mijn carrière begon in 1981 als medisch analist in een ziekenhuis in Zwolle.
Van 1995-1998 hen ik de opleiding tot mondhygiënist te Groningen met goed gevolg afgerond.
Met als gevolg dat ik mijn praktijk in 1998 ben gestart, eerst te Haren en sinds 2001 aan de Verlengde Hereweg te Groningen. Tevens heb ik t/m 2003 nog bij verschillende tandartsen in de praktijk gewerkt.
In 2000 heb ik de opleiding tot kindertandverzorgende in Nijmegen met goed gevolg afgerond.

Werkdagen
Op maandag, dinsdag en woensdag treft u mij in de praktijk. Op donderdag ben ik aan het werk in de mobiele mondzorg voor de praktijk. 

Interesse binnen de mondzorg
De preventie in brede zin is voor mij een grote uitdaging. “Het voor komen van mondproblemen is beter dan het genezen ervan”. Mijn passie gaat uit naar de bijzondere zorggroepen. Het uit je comfort zone te komen als behandelaar is belangrijk voor onze tak van sport. Sinds 2012 heb ik de mobiele praktijk opgericht onder de naam Mobiele Mondzorg Groningen. Sinds 2020 is er ook een tandarts in de mobiele praktijk.

Persoonlijk informatie
samen met mijn man heb ik drie kinderen en luister sinds kort ook met plezier naar de titel oma. Ik woon op een schip in Groningen en in de zomer varen we naar Friesland om heerlijk uit te waaien. door het ''schippersleven'' heb ik een passie ontwikkeld voor de watersport. In mijn weekenden leid ik dan ook zeilwedstrijden van kleine bootjes tot grote
skûtsjes.

Ik ben lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten) en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Ons team

Reviews

quote

“ In deze praktijk voel ik mij zeer op mijn gemak. Er wordt naar de patiënt gekeken en niet alleen naar de mond. Mijn wensen zijn belangrijk en daar wordt naar geluisterd.”

Marion (52 jaar)

Bekijk hier de reviews van klanten en laat ook uw reactie achter