westerhoff logo

Ons team

Ons team bestaat uit de volgende medewerkers:

 

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Linet Weening-Verbree - Mondhygiënist
Linet Weening-Verbree - Mondhygiënist

linet

Waar en wanneer gestudeerd 
In 2004 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Mondhygiëne in Groningen en in 2009 rondde ik mijn master Verplegingswetenschap af, in Utrecht. Ik studeerde af op de mondgezondheid van ouderen in verpleeghuizen.

Werkdagen 
Op donderdag ben ik werkzaam bij Mondzorg Westerhoff en af en toe ben ik op dinsdag of vrijdagmorgen aan het werk in de mobiele mondzorg. 

Ander werk 
Sinds 2009 werk ik als docent en onderzoeker bij de Hanzehogeschool Groningen, bij de opleiding Mondzorgkunde. Daar werk ik 2,5 dag per week. Ik ben bezig met een proefschrift over ‘mondzorg voor kwetsbare ouderen’ en heb tussen 2016 en 2019 het Sûne Mûle project geleid, gericht op het verbeteren van mondverzorging voor ouderen die thuiszorg krijgen. De afronding van mijn proefschrift laat hopelijk niet te lang meer op zich wachten.

Interesses binnen de mondzorg 
Mijn hart gaat uit naar kwetsbare mensen en vooral ouderen. Ik vind dat iedereen een gezonde, frisse mond verdient. Sinds oktober 2021 ben ik daarom lid van het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Gerodontologie (ouderentandzorg).

Persoonlijke informatie
Mijn man en ik hebben 4 kinderen gekregen, dus het is nooit saai bij ons thuis. Ik hou van hardlopen in mijn eentje, koken en bakken, knutselen, naaien, lezen, kamperen in de zomer, spelletjes doen met de kinderen, wandelen met mijn man en drink graag een glas wijn met mijn vriendinnen.

Ik ben lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten) en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Ons team

Reviews

quote

“ In deze praktijk voel ik mij zeer op mijn gemak. Er wordt naar de patiënt gekeken en niet alleen naar de mond. Mijn wensen zijn belangrijk en daar wordt naar geluisterd.”

Marion (52 jaar)

Bekijk hier de reviews van klanten en laat ook uw reactie achter